IN YOUR HOUSE Træning

Jeg har udviklet et forløb -IN YOUR HOUSE træning  - for at skabe et koncept, der klæder dig ordentlig på til at ændre din livsstil på alle parameter og med bæredygtige ændringer. Forløbet henvender sig til dig, som ønsker at optimere din tid, fokus og mindset. 

 

Til dig, som rigtig gerne vil i gang med en livsstilsændring en gang for alle, men ikke helt ved, hvordan du skal gribe det an. Svært ved at få indarbejdet gode rutiner og ikke ved hvor du skal starte. Det betyder ikke noget om du er begynder eller allerede træner i fitness, løber, cykler el. lign, men ikke mærker den ønsket udvikling, virkning eller er forvirret omkring hvordan eller hvor du kan optimere kosten. 

Til dig, som rigtig gerne vil igang, men er for nervøs – også selvom du har lysten til det. Og så henvender forløbet sig også til dig, som fået konstateret livsstilssygdomme som for eksempel type-2 diabetes, hjertekarsygdomme, fedme, overvægt eller bare gerne vil i form og indarbejdet gode vaner og af med de dårlige.

In your house træning er en fleksibel fitness- mental og kost-rejse som hjælper dig med at nå dine mål, med den opmærksomhed, motivation og tillid som du fortjener over en periode på 3, 6, eller 9 måneder.

 

Du lære, hvordan du træner for for at øge din kondition, styrke dit hjerte og generelle form. Programmet er eksklusivt og udvikler sig sammen med dig. Gennem hele forløbet følger jeg din kost dagligt - hvad er godt og hvad er skidt, tager udgangspunkt i dig og din hverdag. 

Hvorfor træningsperiode på 3, 6 eller 9 måneder?

Det tager faktisk længere tid end vi forestiller os, at foretage selv de mindste livsstilændringer. Og det er netop en af grundene til livsstilsændringer eller trænings-fortsætter sjældent holder.

Måske elsker du at slappe af med et glas vin, en øl, eller måske kan du ikke tanke bilen uden at købe en hotdog, eller måske hygger du dig med slik hver aften foran TV'et.

En vane skabes ved, at man ubevist gentager en handling over lang tid.

Jeg finder det super spændende at være med til at finde årsagen til en dårlig vane opstår, hvad trigger den, for først her kan man bevist gå ind og ændre på det. Men det er ikke nemt. Sukker kan f.eks være ligeså vanedannende som narkotika.

Måske er der behov for en nedtrapning. Det er min overbevisning at det tager 3 måneder før man kan frigøre sig for en vane, 6 måneder før man helt slipper vanen og 9 måneder før man er helt uafhængig. 

 

Den gode nyhed er at vi med tiden også kan blive positiv afhængig af træning og den sunde livsstil. Sukker og fedt smager ikke længere på samme måde. Man bliver rastløs af at ligge i sofaen.

Og det er her jeg føler mig som en succes, når jeg virkelig har formået at rykke en person til en bedre sundhed og træningsrutiner som er blevet til en naturlig livsstil. Noget som man kan tage med videre resten af livet.