Velkommen til mit univers. Først og fremmest er jeg en stolt mor til 4 børn, med anerkendt international uddannelse og karriere indenfor Elite Personlig Træning. Igennem årene er jeg blevet specialiseret i effektivt 1:1 hjemmetræning, der hjælper de travle kvinder og mænd med at få resulater og sunde vaner gennem et effektivt program.

Fra en tidlig alder har jeg interesseret mig for sund levevis, kost og fitness og hvad det gør ved os som mennesker. Som ung var jeg sulten efter alt litteratur om kost, fitness og psykologi. Jeg var med på bølgen fra starten med aerobic og en af de første medlemmer i fitness centrene fra midt 80érne. Mit største ønske blev opfyldt, da jeg startedede på Fysioterapeut uddannelsen, som i dag er Skodsborg Kurhotel.

Skæbnen og kærligheden til en franskmand og min 4 børns far bragte mig til Luxembourg og for en periode Monaco. I løbet af de 12 år jeg har boet udenlands startedede jeg med at bruge min uddannelse fra Scandinavian Aerobic Academy. Jeg underviste for Palamentet, de store banker, samt i fitness center, hvilket var en fantastisk måde at lære nye og mange mennesker at kende i et nyt land. Dog har jeg savnet den personlige kontakt med mine klienter, og det at følge dem i en process.

Min lidenskab for fitness, velvære og vaner hos det enkelte menneske krystalliseret efter jeg blev mor og den påvirkning det har på ens krop, samtidig med min 3-årig uddannelse som Personlig træner fra University of Luton, UK. En forholdsvis lang uddannelse, men for mig var det vigtigt med anerkendelsen fra de store amerikanske associationer, samt muligheden for at dykke ned i universet af overvægt og hele psykologien bag overvægt, som i en lang periode var mit kald.  

I Luxembourg samarbejdede jeg med det mest eftertragtede Fysioterapicenter, overtog mange af deres klienter.

Det var i denne periode, hvor min lidenskab til at hjælpe andre med at genvinde deres helbred og give deres krop de bedste betingelser på en bæredygtig måde virkelig begyndte. En lidenskab og dedikation til fitness og wellness kombineret med min ekspertise indenfor styrke, funktionel, vægttræning, kropsvægt-træning og løb motiverede mig til hjælpe mennesker til en bedre, naturlig og bæredygtig livsstil. Diversiteten af mennesker har altid fascineret mig, og jeg nyder at få lov til at komme helt tæt på og gerne over en periode på 3; 6; 9 måneder. For der sker noget magisk med ens vaner i denne periode. 

Kigge ned.jpg
To piger Jogging ved Vand